31. joulukuuta 2013

Vuoden viimeiset

Hah! Sainpahan varaston tyhjennettyä ennen Uutta Vuotta! :P Tänään siis luvassa vuoden viimeiset julkaisemattomat kynnet.
Ensimmäisenä paljastan teille kesällä lakatut kynnet. Idea näihin lähti laukusta jonka ostin itselleni lahjaksi työntäyteisen kesän kunniaksi :)

Guess Kiss Me
En ala laukkua sen enempää hehkuttamaan kuin, että SE ON NIIN IHANA! <3 Heti kun sain laukun syliini päätin tehdä kynnet laukun kuosin mukaan. Eli pohjalle jokin ristikkokuvio ja päälle kukka ja sydän leimoja. Tällaista jälkeä sain aikaan...



Mie muistin, että miulla olisi ollut tuollainen kukkakuvio jossain laatassa mutta eipä sitten ollutkaan niin piti soveltaa ja laittaa pelkkiä sydämiä :) Mutta ei se menoa haitannut vaikka kukkia en saanutkaan, viihdyin näissä kynsissä nelisen päivää jopa :)

Käytetyt vermeet:
- China Glaze White on White
- Essence 123 1000 Miles Away (pohjan leimaus, laatta DRK-A)
- Konad Pink Pearl
- Konad Black
- BM-317

Ja sitten mie änkään tähän vielä parit rokkikynnet mitkä on tullut tehtyä illan rientoihin ;D Mie voisin tehdä vaikka joka kerta itselleni rokkikynnet, on ne niin ROCK :D
Mutta joo, nämä ensimmäiset kynnet oli miulla synttärihipoissa ja ihmeen hyvin kesti illan meiningit...



Kynsillä:
- Gina Tricot Punk (etusormi ja pikkusormi)
- China Glaze Stone Cold (etusormi ja pikkusormi, niittien alla raidat)
- Golden Rose holiday 60 (peukku ja nimetön)
- OPI Metallic 4 Life (keskisormi)
- Niitit (etusormi ja pikkusormi)

Ja päivän viimeiset kynnet ovat tälläkin hetkellä kynsillä. Miulla on mahtunut tähän Joulun ja Uuden Vuoden väliin parit hippalot, yhdet synttärit ja sitten ystäväpariskunnan häät, niin yllättäen päätin tehdä rock-kynnet, ne sopivat vallan mainiosti molempiin bileisiin ;)



Näissä kynsissä yritin jälleen apinoida Jannaa ja joo, nyt mie alan pikkuhiljaa hyväksymään etten osaa tehdä niin hienoja ranskiksia kuin Janna :) 
Nyt on näkynyt blogeissa tuota "kynsisormusta" niin pitihän se testata :) Mustana lakkana tipeissä ja nimettömässä käytin China Glazen Liquid Leatheria ja kimallus tipeissä on saatu aikaan Wild & Mild:n Silver Showerilla ja Essencen 11 Disco Discoa käyttäen. Kynsisormus on väkerretty OPIn I Snow You Love Me:llä. 

Jes! Nyt on varasto tyhjänä ja voin aloittaa Uuden Vuoden puhtaalta pöydältä! Wuhuu! Tätä postausta tehdessä olen miettinyt itselleni pari Uuden Vuoden lupausta koskien tätä blogia mutta taidan jättää ne tekemättä ;D Ehkä lupaan olla tekemättä mitään Uuden Vuoden lupauksia :)

Jokos te olette tehneet Uuden Vuoden lupauksia? :)

12 kommenttia:

  1. Oi, noi ekat on ihan ylisöpöt! <3 (mäki haluun ton laukun!)
    ja nättejä muutkin kynnet :)
    Hyvää uutta vuotta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos rose86 :)
      Mie niin halluisin tuon sarjan kaikki laukut ym... :P

      Hyvää Uutta Vuotta myös siulle! :)

      Poista
  2. Ihanat laukkuun sopivat kynnet ja upea laukkuki.Hyvää uutta vuotta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eekku :)

      Hyvää Uutta Vuotta siullekkin! :)

      Poista
  3. Noi laukkukynnet mätsää todella hienosti ilman kukkiakin ja nää tänhetkiset on vaan NIIN upeat! Mä taidankin matkia noita viimeisempiä sinne loppiais bileisiin ;o) juu jätetään suosiolla nuo lupaukset tekemättä :oD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi :)
      Miulla ei ole vielä mitään ideaa kynsiin loppiaisbileisiin o_O
      Siulle häätyy löytää se sininen glitter jostain ;)
      Ja todellakin jätetään ;D

      Poista
  4. Ihania jälleen kaikki, etenkin noi laukkuun mätsäävät kynnet on ältsin upeat! <3 Ja ranskikset on onnistunut todella mainiosti, olet ihan liian kriittinen! ;D

    VastaaPoista
  5. Nää on kaikki niin hienoja!!! Laukku-kynnet oli lempparit =)

    VastaaPoista
  6. Nuo ranskikset <3 Ihanat! Munki pitää varmaan jossain vaiheessa liittyä tähän matkimiskerhoon :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi :)
      Kannattaa liittyä tähän kerhoon ;D Ranskikset mie apinoin Jannalta ja nyt löytyi uusi blogi mistä ajattelin apinoida skittlettejä, Kynnet iskussaan. Käyhän kurkkaamassa jos ei ole tuttuja blogeja ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!